BRONZARE ORGANICA - SALON SILUETTE BUZAU

    Solutia de bronzare cu DHA  are la baza cel mai eficient ingredient in bronzarea artificiala. DHA este practic un ketozahar care interactioneaza cu celulele de la suprafata epidermei.      Interactiunea dintre aceasta solutie de bronzare cu DHA si aminoacizii de la suprafata pielii genereaza colorarea primului strat de celule, obtinandu-se astfel delicioasa culoare ciocolatie a bronzului. Culoarea este uniforma, naturala, ca si un bronz la soare, evitand in schimb uscarea si deshidratarea pielii.   

   Contine o formula aparte de bronzare care patrunde imediat in piele, nu ramane la baza ei. Clientul nu va avea niciodata senzatia de gras sau lipicios – atat de des intalnita in cazul folosirii altor tipuri de solutie de bronzare cu DHA.  Senzatia este placuta, fara a usca pielea, gratie factorilor de hidratare.

   Concentratia de DHA a fost stabilita cu precizie in laborator, pentru a stabili exact procentajul necesar pentru a colora pielea fara a dauna in vreun fel epidermei, fara a usca sau lasa pete. Aceasta solutie de bronzare cu DHA contine si ulei de ricin cu doua roluri in procesul de bronzare organica: stabilizator pentru DHA si hidratant pentru piele. In plus, ofera o stralucire de invidiat pielii.

   Solutia de bronzare cu DHA este o solutie de bronzare organica ce necesita timp de maturizare.

   Bronzarea profunda a pielii se observa dupa aproximativ 8 ore de la sedinta.

  Tehnica de bronzare organica e simpla: in doar 5 minute, solutia de bronzare cu DHA se pulverizeaza dupa o metoda speciala pe corp, nefiind necesare mai multe sedinte pentru a ajunge la o culoare evidenta. Este suficient sa apelezi la bronzarea organica / bronzare cu DHA o singura data si vei obtine aspectul a doua saptamani de plaja pe o insula exotica.

    Bronzul dureaza 7-9 zile si are un aspect radiant si luminos.

    Rezultatul: o culoare uniforma, in nuanta exotica, intensa, radianta.

     Caracteristici:  

 • pH echilibrat ce asigura uniformizarea culorii

 • miros floral, placut  

 • absorbtie rapida in piele, fara senzatie de lipicios

 • contine extracte de Aloe Vera, Ceai Alb si Ceai Verde pentru a preveni imbatranirea

 • hidrateaza si confera stralucire pielii

 • dureaza in medie 7-9 zile

   Conditii pentru un bronz uniform:

- Inainte de sedinta de bronzare cu cel putin 1-2 ore inainte, este necesara exfolierea pielii,  pentru uniformizarea texturii pielii.  

- Pielea sa fie perfect curata si fara urme de grasime sau machiaj inainte de sedinta de bronzare (a nu se aplica lapte de corp sau alte creme dupa peeling).

 

 Recomandare

- clienta sa nu faca dus / baie  inainte de aceste 8 ore pentru a asigura mentinerea bronzului;

- a se evita mersul la sala sau alte activitati care presupun transpiratie abundenta timp de minim 8 ore de la aplicarea bronzului.

 Va asteptam cu drag!

 Suna acum la tel. 0723456050 pentru o programare!

 

Siluette va ofera:

Intretinere Corporala, Remodelare Corporala Buzau, Tratamente Slabire, VelaShape, Electrostimulare, Epilare Definitiva Buzau, Mezoterapie Virtuala Faciala si Corporala, Ultrasunete, Impachetari Anticelulita,  Tunel Infrarosii, Vacuum, Radiofrecventa Hexapolara, Epilare Definitiva Permanenta Buzau,  IPL, SHR, Cavitatie-Liposuctie Virtuala, Radiofrecventa Buzau, Detox, Drenaj Limfatic,Presoterapie (Presodrenaj), Vibromasaj , Bronz Organic, Tratamente Sani, Marire Sani, Tonifiere Sani, Indepartare Pete Pigmentare Buzau, Indepartare Pistrui, Cosmetica, Microdermabraziune Buzau, Tratament Acnee, Rejuvenare Faciala Buzau, Lifting Facial, Tratamente Antivergeturi, Tratamente Cosmetice, Dermoporatie