CAVITATIE- LIPOSUCTIE VIRTUALA Salon Siluette Buzau

FARA DURERE, FARA COMPLICATII, FARA BISTURIU! 

CAVITATIA reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de combatere a celulitei si a adipozitatii, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale.

Noua tehnica poate fi folosita pe zonele “carnoase”, cum sunt bratele, coapsele, fesele, genunchii, gambele, burta, etc!

Cavitatia se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa care datorita presiunii pe care o genereaza provoaca formarea de mici bule de gaz (bule cavitationale) iar succesiva lor implozie rupe membranele celulelor adipoase. Odata dezintegrata celula adipoasa, tot continutul eliberat prin spargerea ei (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic. Folosind aceasta noua metoda de slabire in numai citeva sedinte de tratament se poate realiza un nou contur corporal.

Dupa 20 de minute de cavitatie, in rinichi si în ficat se vor descarca atatea grasimi si colesterol cat se strang dupa o masa copioasa. Tocmai de aceea, in ultima faza a tratamentului este necesar sa se efectueze drenajul limfatic cu ajutorul  unui aparat de presoterapie, special conceput pentru acest lucru, deoarece toate aceste grasimi pot încărca ficatul şi rinichii.
 

Cui se recomanda tratamentul prin cavitatie? 
Tuturor persoanelor cu probleme estetice precum depozite de grasime localizate acumulate de mult timp, care produc o disproportie corporala, celulita de grad mediu si avansat, tratamentul avand un puternic efect asupra nodulilor celulitici fibrosi care s-au format in ani de zile. Pielea trebuie sa fie inca elastica si ferma. 
Efect unic obtinut in urma tratamentului prin cavitatie
Terapia cu cavitatie distruge pe loc si permanent celulele grase (adipocitele), modificand in minus linia corpului. Celule adipoase fiind celule de sine statatoare, odata distruse si eliminate cu ajutorul ultrasunetelor nu se mai refac, rezultatul devenind astfel DEFINITIV. In cazul in care, ulterior procedurii de cavitatie se castiga in greutate, grasimea se va depune in zonele nesupuse tratamentului prin cavitatie.

Cu ce se combina cavitatia pentru a obtine rezultate spectaculoase? 
Cavitatia se poate efectua singura, urmata de sedinta de drenaj limfatic sau presoterapie.
 Pentru rezultate similare unei lipoaspiratii in doar cateva saptamani de tratament, sedintele de cavitatie trebuie combinate cu radiofrecventa, vacuum, masaj anticelulitic, electrostimulare, ultrasunete si impachetari. Astfel, tratand portiunile cu probleme si depuneri in exces, forma corpului se poate transforma complet, astfel incat trupul sa redevina armonios. 

La cat timp se efectueaza tratamentul prin cavitatie? 
Cavitatia se recomanda a fi efectuata o data la 7-10 zile.

Cate sedinte de tratament sunt necesare pentru a obtine rezultate excelente?
Numarul sedintelor de tratament difera de la individ la individ. In mod normal se efectueaza 6-10 sedinte de tratament/zona, cate 1 sedinta o data la 7-10 zile.

Ce se simte in timpul tratamentului?
In timpul tratamentului se poate percepe un sunet mai mult sau mai putin intens in functie de sensibilitatea auditiva individuala. In orice caz, acest fenomen apare in primele sedinte, apoi acesta se diminueaza. Tratamentul este placut si relaxant.

Recomandari:
Persoanelor care se supun tratamentului cu cavitatie li se recomanda: o alimentatie sanatoasa si riguros controlata (pentru a nu incarca si mai mult rinichii si ficatul), impreuna cu un consum marit de apa (2 litri de apa zilnic sau ceaiuri neindulcite), timp de cateva zile, inainte si dupa tratament. De asemenea,  in zilele in care se efectueaza aceasta procedura este bine sa se faca si sport, sau sa se desfasoare macar activitati fizice usoare, de exemplu, mersul pe jos sau urcatul scarilor sa fie o prioritate in aceste zile. Toate acestea pentru a se obtine un maxim de rezultate!

La sfarsitul seriei de tratamente se recomanda o sedinta de intretinere la fiecare 3 luni.

CONTRAINDICATII CAVITATIE: astm bronsic, diabet, cancer, tumori, colesterol ridicat, steatoza hepatica sau orice afectiune a ficatului, pietre la rinichi ori alte deficiente renale, pietre la vezica biliara, chisturi ovariene sau fibroame, sarcina, menstruatie, alaptare, leziuni dermatice sau boli de piele in zona supusa tratamentului, hernie in zona supusa tratamentului, anumite boli ereditare, dereglari ale tensiunii arteriale sau boli cardiace grave, afectiuni vasculare grave, tromboflebita, hemofilie sau tratament cu anticoagulante  , stimulator cardiac sau alte dispozitive electronice implantate, interventii chirurgicale recente (5-6 luni), epilepsie, tija metalica.

 Va asteptam cu drag!

 Suna acum la tel. 0723456050 pentru o programare!

  

 

Siluette va ofera:

Intretinere Corporala, Remodelare Corporala Buzau, Tratamente Slabire, VelaShape, Electrostimulare, Epilare Definitiva Buzau, Mezoterapie Virtuala Faciala si Corporala, Ultrasunete, Impachetari Anticelulita,  Tunel Infrarosii, Vacuum, Radiofrecventa Hexapolara, Epilare Definitiva Permanenta Buzau,  IPL, SHR, Cavitatie-Liposuctie Virtuala, Radiofrecventa Buzau, Detox, Drenaj Limfatic,Presoterapie (Presodrenaj), Vibromasaj , Bronz Organic, Tratamente Sani, Marire Sani, Tonifiere Sani, Indepartare Pete Pigmentare Buzau, Indepartare Pistrui, Cosmetica, Microdermabraziune Buzau, Tratament Acnee, Rejuvenare Faciala Buzau, Lifting Facial, Tratamente Antivergeturi, Tratamente Cosmetice, Dermoporatie