Mezoterapia Virtuală Corporala + LED Therapy

 

Mezoterapia virtuală (fără ace), cunoscută și sub numele de dermoporație, este o terapie estetică inovatoare, non-agresivă cu dermul, cu eficiență dovedită în tratarea celulitei, reducerea adipozitatilor, avand un puternic efect lipolitic.

Tratamentul cu mezoterapie virtuală reprezintă una dintre puținele terapii care acționează la nivelul dermului prin introducerea de substanțe active pentru tratament. De regulă, doar 5% din ingredientele unei creme ajung efectiv în profunzime. Prin mezoterapie virtuală, într-o singură ședință/aplicare, substanțele ajung în proporție de 95% în straturile profunde ale pielii, reconstruind pielea și țesuturile.

Tratamentul cu mezoterapie virtuală în cadrul salonului Siluette este efectuat cu aparatul de ultimă generație MesoSonix și combină în cadrul aceleiași ședinte două terapii puternice: electroporația (care mărește porii de până la 400 de ori, crescând foarte mult permeabilitatea epidermei) și electroforeza (o metoda prin care ingredientele active sunt împinse în straturile foarte profunde ale pielii).

Avantajul principal al tratamentului cu mezoterapie virtuală prin dermoporație constă în faptul că, datorită gradului ridicat de penetrare, rezultatele sunt spectaculoase, reușind să vindece din interior cauza vizibilă la exterior

Tehnologia utilizată de aparatul MesoSonix permite combinarea mezoterapiei virtuale cu terapia LED – o terapie complementară care stimulează producția de colagen, reduce producția de melanină și are rol complementar în ședințele de tonifiere a tesuturilor. La finalul ședinței de mezoterapie se efectuează dermocrioforeza, care presupune răcirea superficială a zonei tratate, folosind temperaturi scăzute pentru a reduce temperatura țesuturilor, având ca rezultat imediat este o serie de efecte de termo-reglare.

Spre deosebire de mezoterapia cu ace efectuata de medicii plasticieni, mezoterapia virtuala reprezinta un tratament nedureros. Nu se experimenteaza nici un disconfort in timpul sau dupa efectuarea tratamentului.

 

 

La nivel corporal, mezoterapia virtuală are mai multe beneficii:

 • efect puternic anticelulitic si lipolitic datorita igredientelor active introduse in derm;
 • reducerea adipozitatilor;
 • tratament de imbunatatire a aspectului si texturii pielii;
 • efect de fermitate si crestere a tonusului pielii.

DURATA: 30 min/sedinta pe o zona
Program tratament intensiv: 1 ședință/săptămână timp de 6-10 saptamani.
Program întreținere: 1 ședință/lună sau la 2 saptamani.

 

Dupa acest protocol initial se va stabili un program mai mult sau mai putin distantat in timp, in functie de evolutie.

CONTRAINDICATII

 • infectii acute ale pielii, eczema, hematom, eritem, prurit, infectii;
 • placa sau proteza metalica in orice zona a corpului, aparat dentar metalic;
 • stimulator cardiac sau cardioverter implantat;
 • epilepsie;
 • diabet insulino-dependent;
 • afecțiuni cardiace;
 • istoric de accidente vasculare;
 • persoane care urmeaza tratament anticoagulant;
 • sarcina si alaptare;
 • cancer in ultimii 5 ani.

 Va asteptam cu drag!

 Suna acum la tel. 0723456050 pentru o programare!

 

Siluette va ofera:

Intretinere Corporala, Remodelare Corporala Buzau, Tratamente Slabire, VelaShape, Electrostimulare, Epilare Definitiva Buzau, Mezoterapie Virtuala Faciala si Corporala, Ultrasunete, Impachetari Anticelulita,  Tunel Infrarosii, Vacuum, Radiofrecventa Hexapolara, Epilare Definitiva Permanenta Buzau,  IPL, SHR, Cavitatie-Liposuctie Virtuala, Radiofrecventa Buzau, Detox, Drenaj Limfatic,Presoterapie (Presodrenaj), Vibromasaj , Bronz Organic, Tratamente Sani, Marire Sani, Tonifiere Sani, Indepartare Pete Pigmentare Buzau, Indepartare Pistrui, Cosmetica, Microdermabraziune Buzau, Tratament Acnee, Rejuvenare Faciala Buzau, Lifting Facial, Tratamente Antivergeturi, Tratamente Cosmetice, Dermoporatie