VACUUM ANTICELULITIC SILUETTE BUZAU - procedura vedeta anticelulita 

 Vacuumul este declarat inamic al celulitei.

 Terapia cu vacuum nu se limiteaza doar la arderea grasimilor si dislocarea lor, ci si la scaderea considerabila in centimetri si ameliorarea vergeturilor.

Stimuleaza mecanismele naturale ale corpului în lupta impotriva celulitei (tratament anticelulitic), restabilind tonusul si fermitatea pielii.

De asemenea genereaza o impulsionare a circulatiei limfatice ale carei beneficii se traduc prin o reducere a retentiei de apa si o stare de bine de invidiat.

Masajul vacuumatic are multiple influente benefice asupra organismului uman, rolului sau principal in slabire si reducerea celulitei i s-au adaugat si alte actiuni precum: intensificarea ciculatiei sanguine, sporirea proceselor metabolice si trofice ale tesuturilor, contribuirea la resorbtia cicatricelor, efect benefic asupra starii aparatului muscular si a sistemului nervos, aducerea in limite normale de functionare a organelor bolnave si actiune antialgica.

     Vacuumul trateaza grasimea si celulita in etape, pornind de la spargerea depunerilor de grasime pana la eliminarea lor prin sistemul limfatic .

  Tratamentul se efectueaza cu ajutorul unui ulei sau a unei creme anticelulita. O sedinta efectuata pe tot corpul nu poate dura mai mult de 30 de minute (lucru efectiv), un tratament eficient incluzand 10 - 20 de sedinte.

Dupa primele 2-3 sedinte, majoritatea pacientelor vor observa ca celulita se superficializeaza si va fi - atentie! - mai vizibila (pentru ca este adusa la suprafata), urmand ca in viitoarele sedinte de vacuum sa fie diminuata pana la disparitie.

Odata ce nivelul de satisfactie a fost atins, se recomanda un tratament de intretinere efectuat o data la fiecare 2 sau 3 saptamani.

Tratamentele pot fi putin dureroase, pentru ca zonele cu celulita sunt foarte sensibile, existand riscul aparitiei vanatailor.

      Asocierea masajului vacuum cu electrostimularea este considerata una dintre cele mai puternice metode pe care esteticienii o pot folosi in tratamentul non-chirurgical al celulitei.

 

Contraindicatii

- sarcina, alaptare, ciclu menstrual

-  boli de piele, leziuni dermatice

-  interventii chirurgicale (inclusiv cezariana)  recente ( putin de 3-4 luni)

-  vase de sange sparte, fragilitate capilara, varice pronuntate pe zonele de tratament

 Va asteptam cu drag!

 Suna acum la tel. 0723456050 pentru o programare!

  

Siluette va ofera:

Intretinere Corporala, Remodelare Corporala Buzau, Tratamente Slabire, VelaShape, Electrostimulare, Epilare Definitiva Buzau, Mezoterapie Virtuala Faciala si Corporala, Ultrasunete, Impachetari Anticelulita,  Tunel Infrarosii, Vacuum, Radiofrecventa Hexapolara, Epilare Definitiva Permanenta Buzau,  IPL, SHR, Cavitatie-Liposuctie Virtuala, Radiofrecventa Buzau, Detox, Drenaj Limfatic,Presoterapie (Presodrenaj), Vibromasaj , Bronz Organic, Tratamente Sani, Marire Sani, Tonifiere Sani, Indepartare Pete Pigmentare Buzau, Indepartare Pistrui, Cosmetica, Microdermabraziune Buzau, Tratament Acnee, Rejuvenare Faciala Buzau, Lifting Facial, Tratamente Antivergeturi, Tratamente Cosmetice, Dermoporatie