NOU !   CRIOLIPOLIZA 360  GRADE  CU 5 APLICATORI

Noua generatie de aparate de criolipoliza a adus pe piata posibilitatea oferirii unei sedinte de criolipoliza care sa trateze cu 60% mai mult tesut. 

NOUA GENERATIE DE APARATE EXPUNE LA FRIG INTREG TESUTUL VACUUMAT IN MANIPUL, pe cand generatiile primare de aparate de criolipoliza au  in manipul 2 placi care se racesc si care expun la frig  doar tesutul cu care intra in contact.

Criolipoliza 360 grade este o procedura de remodelare corporala de ultima generatie. Criolipoliza presupune supunerea zonei de tratament unor temperaturi negative.

 

Cercetarile au aratat ca celulele adipoase sunt mai vulnerabile la temperaturi mici decat celelalte tesuturi din jur – piele, muschi. Celulele adipoase supuse criolipolizei se inflameaza si se desprind de celelalte tesuturi. Apare fenomenul numit apoptoza. Apoptoza este o forma a mortii celulare programate prin care celulele isi declanseaza propria auto-distrugere. Intervin apoi macrofagele care” fac curatenie “ prin fagocitarea/distrugerea celulelor adipoase muribunde.  Fenomenul de eliminare este natural, organismul eliminand treptat celulele adipoase afectate de tratamentul prin criolipoliza in 6-8 saptamani.

 

O data aleasa zona de tratament se procedeaza la aplicarea unui gel sau a unei membrane pentru protejarea pielii. Zona tratata va fi vacuumata in manipulul de tratament si racita, in functie de grosimea stratului adipos, pana la o temperature cuprinsa intre 0 si -10 grade Celsius, un interval de timp cuprins intre 35 si 60 de minute.

Criolipoliza este o procedura sigura si neinvaziva, ceea ce inseamna ca nu necesita perioada de recuperare, activitatile zilnice putand fi reluate imediat dupa incheierea tratamentului. Poate aparea inrosirea pielii, chiar invinetirea acesteia, dar acestea dispar dupa cateva ore, maxim cateva zile.

Dupa o sedinta de criolipoliza stratul adipos se reduce in procent de 20-40%. Totusi, rezultatele criolipolizei nu apar imediat. In 40% din cazuri incep sa se vada rezultate dupa 15 zile si sunt maximale dupa 45 de zile. Asadar, intervalul la care se poate repeta o sedinta de criolipoliza este de 6 saptamani de la prima sedinta.

 

In functie de grosimea stratului adipos pot fi necesare  1, 2 sau 3 sedinte efectuate pe aceeasi zona,  la o distanta de 45-60 de zile intre ele. 

Criolipoliza nu trateaza probleme de obezitate. Acest tratament se adreseaza persoanelor normo-ponderale sau celor cu un exces ponderal mic care detin zone cu tesut adipos care nu cedeaza la dieta sau exercitii fizice.

Zonele care pot fi tratate prin criolipoliza 360 grade sunt :  bratele, abdomenul, talia, spatele, coapsele  si genunchii, dar si zone foarte mici, ex: barbia dubla, zona sutienului, deasupra genunchilor.

Aparatul dispune de 5 aplicatori, din care 4 pot lucra in acelasi timp, ceea ce inseamna ca intr-o singura sedinta se pot trata 4 zone. 

Daca se lucreaza mai mult de 4 zone,  pot fi facute mai multe sedinte in aceeasi zi sau in zile apropiate.

Rezultatele nu sunt vizibile imediat, ci in decursul a 45 zile cat dureaza apoptoza.

In urma terapiei de criolipoliza pot aparea manifestari de amorteala, senzatie de rece sau inrosirea zonei tratate. Unii pacienti pot avea dureri usoare ce dispar insa dupa cateva zile.

Dupa tratament se recomanda o dieta alimentara care sa contina continut redus de grasimi si zahar, in primele 2-3 zile, consumarea a cel putin 2 litri de apa zilnic si, in masura in care este posibil, cel putin o procedura pe saptamana (vacuum, VelaShape, presodrenaj, etc.).

 

CONTRAINDICATII: sarcina, alaptare, implanturi metalice, boli de inima, boli vasculare,boli renale,  posesori pacemakers, tromboza, tromboflebita,persoane aflate in tratament cu anticoagulante, care au suferit un transplant, diabet, epilepsie, tumori canceroase, boli de piele in zona tratata, interventii chirurgicale mai noi de 3 luni.

 

Sunati acum la tel. 0723456050 pentru o programare!

Siluette va ofera:

Intretinere Corporala, Remodelare Corporala Buzau, Tratamente Slabire, VelaShape, Criolipoliza 360, Electrostimulare, Epilare Laser Dioda Buzau, Mezoterapie Virtuala Faciala si Corporala, Ultrasunete, Impachetari Anticelulita,  Tunel Infrarosii, Masaj cu Vacuum, Radiofrecventa Hexapolara, Epilare Definitiva Permanenta Buzau,  Cavitatie-Liposuctie Virtuala, Radiofrecventa Buzau, Detox, Drenaj Limfatic,Presoterapie (Presodrenaj), Vibromasaj , Bronz Organic, Indepartare Pete Pigmentare Buzau, Indepartare Cicatrici, Pistrui, Cosmetica, Microdermabraziune Buzau, Tratament Acnee, Rejuvenare Faciala Buzau, Lifting Facial, Tratamente Antivergeturi, Tratamente Cosmetice, Dermoporatie, Peeling chimic, Microneedling, Dermapen, Tratamente curatare, Tratamente tonifiere