Presoterapie- Drenaj Limfatic Salon Siluette Buzau

Adio celulita!!!!

Beneficii

  • Eliminarea celulitei
  • Eliminarea adipozităților localizate
  • Redarea elasticității și fermității pielii
  • Atenuarea senzației de picioare grele
  • Detoxifierea organismului si eliminarea apei retinute in tesuturi
  • Accelerează curentul limfatic și eliminarea rapidă a rezidurilor toxice
  • Întărirea sistemului imunitar natural prin stimularea ganglionilor limfatici
  • Intensificarea curentului limfatic în organism
  • Ușurează transportul acizilor grași și a colesterolului

Sistemul limfatic are sarcina de a prelua surplusul de lichide si de a-l transporta prin vasele limfatice mari la nodulii limfatici, unde are loc fagocitoza, adica eliminarea celulelor moarte, a reziduurilor bacteriene, a toxinelor. Acestea sunt conduse spre excretie si eliminate odata cu urina, dupa acest proces limfa ramanand curata si edemele/retentiile hidrice fiind eliminate.
Ganglionii sunt ca niste statii de epurare, filtre ale sistemului limfatic, indispensabili in cadrul acestui proces important nu doar in mentinerea frumusetii, dar mai ales in mentinerea sanatatii. Prin acest proces de "curatare" se observa imbunatatiri ale aspectului pielii, ale circulatiei sanguine, reducerea circumferintelor, revitalizarea organismului si cresterea imunitatii.

Daca sistemul limfatic nu functioneaza cum ar trebui, la inceput resimti doar astenia, lipsa poftei de viata, raceli frecvente, dupa care apar si semne precum edemele membrelor, accentuarea aspectului de celulita pe coapse si fese si chiar aparitia venectaziilor (vasele sparte).

Aparatul functioneaza prin compresia blanda si diferentiata a aerului in fiecare camera de tratament.

Rezultatele apar in functie de fiecare caz in parte, fiecare individ avand o constitutie unica, ritmul de viata fiind diferit, alimentatia diferita.
Primul semn pe care il observa majoritatea clientilor este schimbarea aspectului urinei. Aceasta este mai concentrata, inchisa la culoare si cu un miros diferit. Este primul semn ca terapia functioneaza.
Apoi sunt diminuate edemele si, odata cu acestea, incepe si pierderea centimetrilor. In cazul persoanelor care desi respectau o dieta si frecventau terapii de remodelare nu mai aveau rezultate, terapia de drenaj va functiona ca o deblocare, iar rezultatele atat pe pierderea kilogramelor, cat si pe diminuarea gradului de celulita vor aparea in urma presodrenajului.

Pentru imbunatatirea si amplificarea efectelor tratamentelor de  remodelare corporala, PRESOTERAPIA ESTE RECOMANDATA DUPA ORICE TRATAMENT DE REMODELARE  CORPORALA!

Este foarte important ca pacientul sa fie foarte bine hidratat pe perioada curei de terapie. Un pacient care nu bea lichide suficiente nu va avea rezultate spectaculase.

Recomandam o sedinta pe saptamana, timp de minim 2 luni, dar frecventa poate varia, in functie de pacient, de la o sedinta la 4 zile la o sedinta la 10 zile.
 CONTRAINDICATII PRESOTERAPIE (DRENAJ LIMFATIC): cancer, tumori, boli acute inflamatorii, boli contagioase, tuberculoza, stari mari febrile, plagi operatorii nevindecate, interventii chirurgicale recente (5-6 luni), probleme ale inimii, ficatului, rinichilor, sarcina, menstruatie, alaptare, leziuni dermatice sau boli de piele, hernie in zona supusa tratamentului, tromboflebita, tromboza venoasa profunda, flebotromboze recente, afectiuni vasculare grave, varice, hemofilie sau tratament cu anticoagulante  , stimulator cardiac sau alte dispozitive electronice implantate, epilepsie, hipertiroidie 

 Va asteptam cu drag!

 Suna acum la tel. 0723456050 pentru o programare!

 

Siluette va ofera:

Intretinere Corporala, Remodelare Corporala Buzau, Tratamente Slabire, VelaShape, Electrostimulare, Epilare Definitiva Buzau, Mezoterapie Virtuala Faciala si Corporala, Ultrasunete, Impachetari Anticelulita,  Tunel Infrarosii, Vacuum, Radiofrecventa Hexapolara, Epilare Definitiva Permanenta Buzau,  IPL, SHR, Cavitatie-Liposuctie Virtuala, Radiofrecventa Buzau, Detox, Drenaj Limfatic,Presoterapie (Presodrenaj), Vibromasaj , Bronz Organic, Tratamente Sani, Marire Sani, Tonifiere Sani, Indepartare Pete Pigmentare Buzau, Indepartare Pistrui, Cosmetica, Microdermabraziune Buzau, Tratament Acnee, Rejuvenare Faciala Buzau, Lifting Facial, Tratamente Antivergeturi, Tratamente Cosmetice, Dermoporatie