REGULAMENT Salon Intretinere si Remodelare Corporala Siluette Buzau

Tratamentele efectuate in salonul Siluette au eficienta maxima daca se respecta frecventa recomandata si se urmeaza un mod de alimentatie cat mai sanatos, fara grasimi, prajeli, fast food, fainoase, sucuri din comert, etc. 

 PROGRAMARI

Va rugam sa efectuati programare pentru terapiile dorite la numarul de  telefon  0723 456 050.

Din respect pentru clientele si personalul salonului, orice intarziere la programare va fi scazuta din durata sedintei, astfel incat urmatoarele programari sa nu fie afectate. In limita posibilitatilor, vom incerca sa efectuam in totalitate sedinta de tratament.

De asemenea, va rugam sa va notati si sa verificati cu atentie data si ora programarilor pentru a evita orice neintelegere ulterioara. Salonul va poate pune la dispozitie un biletel pentru programari.

Orice anulare sau reprogramare se anunta telefonic cu 24 ore inainte de programare, sau cu minim 3 ore inainte de programare – numai pentru cazurile exceptionale. In caz contrar, sedintele la care nu v-ati prezentat vor fi scazute din abonament.

Va rugam sa tineti cont de data aparitiei menstruatiei si sa nu faceti programari in acea perioada.

VALABILITATEA ABONAMENTELOR

Abonamentele au o valabilitate de 1-2 luni de la data achizitionarii, in functie de numarul de proceduri al acestuia. Dupa depasirea acestui termen, sedintele din abonament ramase neefectuate sunt anulate.

In cazul in care nu puteti termina un abonament in cadrul celor perioadei de valabilitate, puteti opta pentru varianta sedintelor individuale sau a abonamentelor ce includ un numar mai mic de sedinte.

In cazul unor situatii speciale, sedintele din abonamentele expirate (nu mai vechi de 4 luni de la data achizitionarii) se pot efectua cu conditia achitarii integrale (in totalitate) a unui nou abonament.  Efectuarea tuturor sedintelor se va face pe parcursul celor 2 luni de valabilitate aferente noului abonament achizitionat.

Abonamentele si bonusurile sunt netransmisibile si nu se impart cu alte persoane.

PLATA ABONAMENTELOR

Plata abonamentelor si pachetelor personalizate poate fi facuta astfel:

- integral la deschiderea abonamentului:

- cu avans 50% la deschiderea abonamentului, iar restul de 50% se va achita inaintea ajungerii la jumatate a abonamentului:

- in trei rate egale, achitate asftel: prima rata la inceperea abonamentului, cea de-a doua rata inainte de parcurgerea a 1/3 din numarul de sedinte si cea de-a treia rata inainte de efectuarea a 2/3 din numarul total de sedinte din cadrul abonamentului.

NU exista posibilitatea returnarii sumelor incasate pentru abonamente sau sedinte neefectuate. 

TRANSFORMAREA SEDINTELOR

In cazul in care se doreste transformarea sedintelor  in alt tip de sedinte, cele efectuate se calculeaza la tariful de sedinta individuala (nu la cel de abonament sau de promotie). In cazul in care tariful este identic, sedintele pot fi transformate prin echivalenta.

Daca se doreste efectuarea altor tipuri de impachetari sau a unor zone suplimentare se va plati diferenta corespunzatoare. 

TRATAMENTE  FOLOSITE
Asiguram, garantam si declaram pe propria raspundere ca produsele folosite sunt de cea mai buna calitate, respectand normele si legislatia in vigoare si recomandarile producatorilor. De asemenea, respectam cu strictete etapele necesare a fi parcurse in cadrul fiecarui tratament, astfel incat acestea sa ofere cele mai bune rezultate.

Niciun tratament corporal nu poate asigura rezultate garantate. In acest sens este foarte importanta respectarea recomandarilor noastre cu privire la frecventa de efectuare a tratamentelor si a modului de alimentatie.

Aplicarea tratamentelor la impachetari se face pe 1, 2 sau 3 zone. Zonele sunt delimitate astfel: de la genunchi pana la marginea bikinilor (solduri); de la solduri pana sub sani; de la glezne pana la genunchi,  brate.

Sedintele individuale sau din abonament sunt calculate la 2 zone.  

In cadrul salonului nostru, in functie de tratamentul pe care l-ati ales, beneficiati  in mod  gratuit de articole de unica folosinta (papuci,  bikini, halat, bentita cosmetica, boneta, hartie prosop de unica folosinta).

Pentru sugestii si reclamatii va rugam sa contactati managerul salonului, telefonic la 0723 456 050 sau prin e-mail la siluetebuzau@yahoo.com.

Va multumim!

 Va asteptam cu drag!

 Suna acum la tel. 0723456050 pentru o programare!

 

Siluette va ofera:

Intretinere Corporala, Remodelare Corporala Buzau, Tratamente Slabire, VelaShape, Criolipoliza 360, Electrostimulare, Epilare Definitiva Buzau, Mezoterapie Virtuala Faciala si Corporala, Ultrasunete, Impachetari Anticelulita,  Tunel Infrarosii, Vacuum, Radiofrecventa Hexapolara, Epilare Definitiva Permanenta Buzau,  IPL, SHR, Cavitatie-Liposuctie Virtuala, Radiofrecventa Buzau, Detox, Drenaj Limfatic,Presoterapie (Presodrenaj), Vacuum endermologic, Vibromasaj , Bronz Organic, Tratamente Sani, Marire Sani, Tonifiere Sani, Indepartare Pete Pigmentare Buzau, Indepartare Pistrui, Cosmetica, Microdermabraziune Buzau, Tratament Acnee, Rejuvenare Faciala Buzau, Lifting Facial, Tratamente Antivergeturi, Tratament cu inductie de colagen, Tratamente Cosmetice, Dermoporatie