ULTRASUNETE SALON SILUETTE BUZAU 

Aparatul  cu ultrasunete  lucreaza cu un milion de herti pe secunda, pentru a crea acelasi efect ca cel al unei diete.

Efectul similar unei diete este dat de arderea grasimilor subcutanate cu energie cinetica generate de aceste micro-vibratii.

Tratamentul cu ultrasunete se poate aplica pe toate zonele ce necesita slabire: abdomen, solduri, fund, coapse, brate, barbie, deasemenea pe fata si sani.

Tratamentele cu ultrasunete sunt excelente pentru remodelarea corporala deoarece reprezinta una din putinele metode in cursul careia intalnim un efect dublu: de spargere a depozitelor de grasime calcifiate si de dizolvare simultana a lor, cu rezultate vizibile intr-un timp relativ scurt la salonul de remodelare.

Tratamentul  cu Ultrasunete permite patrunderea in profunzime a produselor profesionale aplicate pentru reducerea ridurilor si hidratarea epidermei

S-a dovedit stiintific ca undele ultrasonice stimuleaza si accelereaza metabolismul. Tratamentele cu Ultrasunete pot realiza o modificare a Ph-ului si permit o mai buna penetrare a substantelor bio-active din cremele cu actiune specifica (anticelulita, antivergeturi, antirid, etc.).

 Tratamentul anticelulitic cu ultrasunete imbina efectul termic provocat de ultrasunete cu actiunea activa a ingredientelor din creme anticelulitice.

Ultrasunete creeaza micro - vibratii invizibile percepute foarte usor pe epiderma, care penetreaza 4-5 cm in grasimea subcutanata, spargand depozitele de grasime calcifiate.

 Practic, ultrasunetele creaza un micro – masaj, solicitand mecanic tesuturile care se incalzesc si defibrozeaza celulita.

Rezultate:

- Tratament anticelulitic prin inmuierea nodulilor celulitici si eliminarea lor

- Remodelare corporala - redarea elasticitatii pielii

- Efect antivergeturi prin uniformizarea culorii epidermei

- Ultrasunetele dubleaza eficienta ingredientelor active din cremele antirid, antivergeturi, anticelulita

- Lifting facial

- Tonifiere sani

-  Activare a micro-circulatiei cutanate prin actiunea termica a tratamentului cu ultrasunete

  Contraindicatii: dermatite, rani deschise, varice pronuntate, purtatori de tije metalice, boli cardiace sau astm, sarcina, menstruatie, tumori maligne, la mai putin de jumatate de ora de la masa

 Va asteptam cu drag!

 Suna acum la tel. 0723456050 pentru o programare!

 

Siluette va ofera:

Intretinere Corporala, Remodelare Corporala Buzau, Tratamente Slabire, VelaShape, Electrostimulare, Epilare Definitiva Buzau, Mezoterapie Virtuala Faciala si Corporala, Ultrasunete, Impachetari Anticelulita,  Tunel Infrarosii, Vacuum, Radiofrecventa Hexapolara, Epilare Definitiva Permanenta Buzau,  IPL, SHR, Cavitatie-Liposuctie Virtuala, Radiofrecventa Buzau, Detox, Drenaj Limfatic,Presoterapie (Presodrenaj), Vibromasaj , Bronz Organic, Tratamente Sani, Marire Sani, Tonifiere Sani, Indepartare Pete Pigmentare Buzau, Indepartare Pistrui, Cosmetica, Microdermabraziune Buzau, Tratament Acnee, Rejuvenare Faciala Buzau, Lifting Facial, Tratamente Antivergeturi, Tratamente Cosmetice, Dermoporatie